Tirsdagsklubben

En institusjon i klubben

Tirsdagsklubben spiller ut mellom kl. 11.15 og 12.15, første tee er derfor reservert i dette tidsrommet. Vi ber medlemmene respekterer dette.

Tirsdagsklubbens medlemmer er høytidelig invitert til å delta, etter svært strenge regler. Medlemmer innvelges efter enstemmig vedtak, står det i "Lovene" som ble vedtatt i Stiftelsesmøtet. Spille- og ordensregler er som moderklubbens.

Tirsdagsklubben ble stiftet 7. mai 1968, og Per Anker Backke var den første presidenten. Det var en oppgave han tok hånd om på en utmerket måte i 9 år.

 

Alle m presidenten 2

Medlemmene i sine tradisjonsrike antrekk, sammen med tidligere Styreformann Christian Syverstad (bortest til venstre)

Tirsdagsklubben aktuellt

Viktige begivenheter 2019

Viktige begivenheter 2019

Husk: Vi starter med 11-båt, retur blir med båt kl. 19.45. De dagene som er merket med Overnatting mulig, er huset reservert for oss. Påmelding gjøres til klubben. Mai 7. Åpning (med forbehold om vær og om banen er spillbar). 14. Første runde plakatmatch 21. Auksjon Juni 11. Brynjulf Skaugens minnepremie. NB! 12 båt. Bryn inviterer, vi starter med 12-båt og spiser kl. 19. Overnatting mulig. 25. Texas Scramble. Konsortiene bør sette sammen lagene i god tid. August 6. Augustpokalen ... Les mer