OCC Restaurant | Sesongen 2022
    Utviklingsside
Tester for å definere ny restaurant meny
2022-01-26






Indrefilet
Frisk salat med indrefilet og rugbrød. Rent svinekjøtt er både magert og delikat, og det blir en riktig hverdagsfest når vi setter det på menyen i dag.
Skalldyr

Salaten er enkel med blomkål og salatblader toppet med ferske Gundereker fra Son og sjøkreps. Det er parmesansausen med hvitløk, chili, urter og fløte som overrasker og gjør denne salaten eksepsjonelt god.







Kamsjell

Kamsjkell "Noix de St Jacques" Press gjerne litt limesaft over kamskjellet og pynt det med friske urter like før servering. Her kan du fint bruke det grønne gresset på fennikelen. Dette både ser fint ut og smaker fantastisk.
Huset's vin

Hos Tedeschi tviholdes det på den klassiske tolkningen av så vel Ripasso som Amarone: En tørr vin, men med større aromarikdom og kompleksitet enn vanlig valpolicella.
▷ 470 NOK








Disse fire meny elementene er hentet fra siden /posts/meny-rett1 hvor både innhold og layout er definert

Editer meny-rett1 (post id=66801)









Kamskjell med vitvinsaus

Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.

°°°° cardframework2 °°°°


Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3
acf_wys3
Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.
4

acf_wys4 | id=53411 | wpbb post:id 53411 |  Only use wpbb post:id | The wpbb post:acf does not get the correct ID !!!
Edit sc cardframework2 |  Popup sc cardframework2

Kamskjell med vitvinsaus
Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.

°°°°°°°



Fredagsmenyen |   Restaurant 2: Dagen's rett Sommersalat Edit post - id:53411
Kamskjell med vitvinsaus
Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.

Kamskjell med vitvinsaus


Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.


480 Kr

Edit sc_5Popup sc_5
Lördagssmenyen |   Restaurant 2: Dagen's rett Biff Edit post - id:53411
Kamskjell med vitvinsaus
Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.
4

acf_wys4
Edit sc_2 |   Popup sc_2

name-item2


description-item2


note-item2

Edit sc_5Popup sc_5

Söndasgsmenyen |   Restaurant 2: Dagen's rett Brunch Edit post - id:53411
R2 Indrefilet


Helstekt indrefilet med sprø grønnsaker og urteolje (Restaurant 2)


420 Kr

Söndasgsmenyen 2 |   Restaurant 2: Dagen's rett Dessert Edit post - id:53411
R2 Dessert


Pannekake med is (Restaurant 2)


150 Kr



Kamskjell med vitvinsaus


Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.


480 Kr

name-item2


description-item2


note-item2

R2 Indrefilet



Helstekt indrefilet med sprø grønnsaker og urteolje (Restaurant 2)


420 Kr

R2 Dessert



Pannekake med is (Restaurant 2)


150 Kr

Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3

2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

acf_excerpt CURRENT PAGE: sc name="sc_1"
< img class="alignleft" src="/wp-content/uploads/LEVE.jpg" alt="" width="100%" / >
Edit sc_1 |   Popup sc_1
Kamskjell med vitvinsaus

Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.


480 Kr

Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3

Beskrivelse
En herlig Skalldyrsrett … Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

acf_excerpt Page : /restaurant2 sc name="sc_1"
Edit sc_1 |   Popup sc_1
| with following id: 53411
Restaurant2
Disse fire meny elementene er hentet fra siden /posts/meny-rett1 hvor både innhold og layout er definert Editer meny-rett1 (post id=66801) °°°° cardframework2 °°°° °°°°°°° CV f7e290fjqw Hjertelig velkommen til ...
Les mer
Indrefilet
Frisk salat med indrefilet og rugbrød. Rent svinekjøtt er både magert og delikat, og det blir en riktig hverdagsfest når vi setter det på menyen i dag.
Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3

Rett 1 beskrivelse
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
2


[ sc name="sc_5" pc="40" img="MENYRETT2.jpg"] -› Uses: $Name-Item1 | $Description-Item1
Indrefilet
Frisk salat med indrefilet og rugbrød. Rent svinekjøtt er både magert og delikat, og det blir en riktig hverdagsfest når vi setter det på menyen i dag.
Edit sc_5Popup sc_5
lgc0 lgc1 lgc2 pw1 pw8 pw5 pw6 post_wrap1 post_wrap4 post_wrap2 post_wrap10 post_wrap3 post_wrap5 post_wrap1 post_wrap4 post_wrap2 post_wrap10 post_wrap3 post_wrap5 post_wrap7 post_wrap8 post_wrap11 post_wrap • [ sc name="sc_5" pc="40" pc2="60" mo="100" mo2="100"] ...
Les mer
Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3

2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

acf_excerpt CURRENT PAGE: sc name="sc_1"
< img class="alignleft" src="/wp-content/uploads/LEVE.jpg" alt="" width="100%" / >
Edit sc_1 |   Popup sc_1
Repudiare no in scripserit ea vitae ei qui quaerendum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ut blandit purus. Duis tincidunt sapien consequat vehicula porta. Find out ...
Les mer
Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3

2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

acf_excerpt CURRENT PAGE: sc name="sc_1"
Edit sc_1 |   Popup sc_1
This content is password protected. To view it please enter your password below: Password: ...
Les mer
Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3

2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

| Inserting remote posts Disse to meny elementene er hentet fra siden /posts/meny-rett1 Inserts with XYZ PHP id snippets: PID & ID PAGES 15819 praktiske-opplysninger/c-views - : : acf_excerpt: [ acf ...
Les mer
3: Container ØfL1.Img.100% | Caption Øsub4
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
acf_excerpt CURRENT PAGE: sc name="sc_1"
Edit sc_1 |   Popup sc_1
  › Post_wraps and space blocks [ wpbb post:acf type=’wysiwyg’ name=’acf_txt2′] for spaces 1 legend1 legend2 lgc0 lgc1 lgc2 pØ pØa pØb pØc pØc1 p0 p0a p0b p01 p02 p03 ...
Les mer

3

6

acf_excerpt CURRENT PAGE: sc name="sc_1"
Edit sc_1 |   Popup sc_1
Restaurant
Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser). Da vi ...
Les mer
17. mai på OCC
Vi anbefaler å bestille bord på OCC på 17. mai. Mange har som tradisjon å spise enten lunsj eller middag på klubben, og vi liker å være forberedt både av ...
Les mer
Låven
Låven på Oustøen er en sjarmerende bygning fra 1865, som egner seg ypperlig til møter, konferanser, middager og festlige anledninger av ulike slag. Vi kan dekke til ca. 80 personer ...
Les mer
Arrangementer
Oustøen er et unikt sted for ditt neste arrangement Oustøen Country Club er en sjelden perle i Oslofjorden, og vi kan skreddersy arrangementer som passer for enhver anledning, det være ...
Les mer
Smia
Smia - et fantastisk sted med magisk stemning Smia er eiendommen som ligger helt nede ved vannkanten og bryggen på Oustøen. Huset består av en stue med peis, et stort ...
Les mer
CV f7e290fjqw


Spesialiteter
Tab5
Tab8

▷ Meny •

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.

MENY
Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover. Menyen endres med jevne mellomrom.


SMÅRETTER

Kremet blåskjell
med persille og sitron
serveres med brød og smør

Vitello tonnato 
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola, serveres med brød

OCC rekesmørbrød 
serveres med dillmajones, salat og kokt egg

Bruschetta med Parmaskinke, tomat og mozzarella 
serveres med salat og pesto (kan også få som vegetarisk alternativ

Falafel bowl 
hjemmelaget falafel, couscous, rødbeter, syltet kål, salat,
hummus, granatepler, og gresskarkjerner
serveres med brød

Dagens suppe
Vennligst spør din servitør om dagens suppe

Brød & aioli


HOVEDRETTER


Angusburger av norsk storfe
med bacon, Cheddar, karamellisertløk, og bbq saus
serveres med pommes frittes og aioli
Kan også fås som vegetarisk alternativ

Posjert villkveite
småpotet, spinat, minigulrot
serveres med blåskjellsaus med løyrom

Grillet entrecote
Parmesan fries, liten salat
serveres med hvitløksmør

Dagens rett
Vennligst spør din servitør om dagens rett

Skaldyrsplateau
kan bestilles på tre dagers forvarsel


NOE GODT TIL AVSLUTNING


Gratinert rabarbra fra egen hage 
serveres med jordbærsalat og sorbet

Sjokoladefondant
serveres med vaniljerømme is

Ostetallerken 
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød

Sett sammen din egen 3-rettersmeny
Sett sammen din egen 5-rettersmeny

Alle våre urter kommer fra egen hage.
Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 - 23.00
Lørdager: kl. 08.30 - 23.00
Søndager: kl. 08.30 - 22.00

▷ Short code Cardframework3
Restaurant 2: Dagen's rett

Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3
Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.
4

Skalldyrsrett