Restaurant2

på Oustøen

Skalldyr



ALex's skalldyrsrett med vinsaus
390 Kr

Skalldyrs salat



Husets skalldyrssalat med krydder
250 Kr

Indrefilet



Helstekt indrefilet med sprø grønnsaker og urteolje
480 Kr

Dessert



Pannekake med is
150 Kr

▷ Meny •

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.

MENY
Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover. Menyen endres med jevne mellomrom.


SMÅRETTER

Kremet blåskjell
med persille og sitron
serveres med brød og smør

Vitello tonnato 
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola, serveres med brød

 

OCC rekesmørbrød 
serveres med dillmajones, salat og kokt egg

 

Bruschetta med Parmaskinke, tomat og mozzarella 
serveres med salat og pesto (kan også få som vegetarisk alternativ

Falafel bowl 
hjemmelaget falafel, couscous, rødbeter, syltet kål, salat,
hummus, granatepler, og gresskarkjerner
serveres med brød

Dagens suppe
Vennligst spør din servitør om dagens suppe

Brød & aioli

 


HOVEDRETTER


Angusburger av norsk storfe
med bacon, Cheddar, karamellisertløk, og bbq saus
serveres med pommes frittes og aioli
Kan også fås som vegetarisk alternativ

 

Posjert villkveite
småpotet, spinat, minigulrot
serveres med blåskjellsaus med løyrom

 

Grillet entrecote
Parmesan fries, liten salat
serveres med hvitløksmør

 

Dagens rett
Vennligst spør din servitør om dagens rett

 

Skaldyrsplateau
kan bestilles på tre dagers forvarsel


NOE GODT TIL AVSLUTNING


Gratinert rabarbra fra egen hage 
serveres med jordbærsalat og sorbet

 

Sjokoladefondant
serveres med vaniljerømme is

Ostetallerken 
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød

Sett sammen din egen 3-rettersmeny
Sett sammen din egen 5-rettersmeny

Alle våre urter kommer fra egen hage.

Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 - 23.00
Lørdager: kl. 08.30 - 23.00
Søndager: kl. 08.30 - 22.00

▷ Short code Cardframework3
Dagen's rett

Caption w3
3 ØfL1 | Øsub3
Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.
4

Skalldyrsrett