Restaurant

på Oustøen

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 48 15 07 02 / 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.

MENY

Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i perioden 27. april til 19. mai. Menyen endres etter denne perioden, og vil bli oppdatert her på websiden.

Småretter

  • Gratinert lakseloin med urterkrem og lakserogn, serveres med grønn salat og brød
    (fisk, melk, egg, gluten av hvete)
  • Vitello tonnato (som før)
  • Lite rekesmørbrød (som før)
  • Affetati misto (som før)
  • Salat med spekeskinke og bakte grønnsaker, spirer, balsamico og sennepsdressing, serveres med brød (gluten av hvete)
  • Kremet skaldyrsuppe med hummerhale og kamskjell
  • Dagens suppe

Hovedretter

  • Angusburger med bacon, cheddar, tomat og coleslaw, serveres med pommes frites og aioli (melk, egg, sennep, gluten av hvete)
  • Stort rekesmørbrød (som før)
  • Lam ytrefilet med timiankruste, caponata, stekt polenta og rosmarinsaus (gluten av hvete, laktose, nøtter, sulfit?)
  • Skinstekt torskfilet med squash og grillet paprikasaus, serveres med bakte poteter (fisk, laktose)
  • Spaghetti Carbonara
  • Dagens rett

Avrunding av måltidet

  • Creme brule (egg, laktose)
  • Rhabarbra terte med egen sorbet (egg, laktose, hvete av gluten)
  • Ostetallerken (som før)

Alle våre urter kommer fra egen hage.

Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00

 

© 2019 - Opphavsrett: occ.no

Lukk