Restaurant

på Oustøen

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.



MENY
Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover. Menyen endres med jevne mellomrom.


SMÅRETTER

Gambas Pil Pil
serveres med salat, brød og aioli
Allergener: skalldyr, egg, melk, sennep, og gluten av hvete

Vitello tonnato
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus, parmesan, kapers og ruccola, serveres med brød
Allergener: fisk, melk, sennep, egg, og gluten av hvete

OCC sitt rekesmørbrød
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete

Cæsarsalat med grillet kyllingfilét
romanosalat, krutonger, parmesan og cæsardressing
Allergener: sennep, melk, gluten av hvete, og fisk

Dagens suppe
Vennligst spør din servitør om dagens rett

Brød & aioli
Allergener: egg, sennep, og gluten av hvete

 

 


HOVEDRETTER


Angusburger av norsk storfe
med bacon, taleggio, bifftomat, salat, rødløk, guacomole
serveres med pommes frittes og chiliaioli
Kan også fås som vegetarisk alternativ
Allergener: egg, melk sennep, og gluten av hvete

Pannestekt smørflundrefilét med fennikel- og appelsin salat
serveres med villris og soya- og ingefærsmør
Allergener: melk, soya, og fisk

Dry aged entrecôte, med friterte potetbåter
serveres med saus bearnaise, og liten salat
Allergener: melk, egg, og sulfitt

Dagens rett
Vennligst spør din servitør om dagens rett

Skaldyrsplateau
kan bestilles på tre dagers forvarsel



NOE GODT TIL AVSLUTNING


Dekonstruert Pavlova med vaniljekrem
serveres med friske bær
Allergener: egg, og melk

Nougatmousse med sitrussalat
og sesamchips
Allergener: sesamfrø, egg, melk, og hasselnøtter

Ostetallerken
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød
Allergener: melk, valnøtter, hasselnøtter, og gluten av rug og hvete

 

Sett sammen din egen 3- eller 5-rettersmeny.

Alle våre urter kommer fra egen hage.

Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00