Restaurant

på Oustøen

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 48 15 07 02 / 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.

MENY
Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover. Menyen endres med jevne mellomrom.


SMÅRETTER


Ceviche av laks med dill «leche de tigre» 
serveres med avokadokrem, sesammajones, reddiker, og mais
Allergener: melk, fisk, egg, og sesam

Vitello tonnato
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola, serveres med brød
Allergener: fisk, melk, sennep, egg, og gluten av hvete

Lite rekesmørbrød
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete

Salat med bakte grønnsaker og bønner
servert med Chèvre, druer, valnøtter og gresskarkjerneolje
Med eller uten Parmaskinke
Allergener: valnøtter og melk,

Dagens suppe  
Vennligst spør din servitør om dagens rett

Brød & aioli  
Allergener: egg, sennep, og gluten av hvete


HOVEDRETTER


Angusburger av norsk storfe  
med bacon, Gorgonzola, bifftomat, salat, og bbq saus
serveres med pommes frittes og aioli
Allergener: egg, melk sennep, og gluten av hvete

Stort rekesmørbrød  
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete

Skinnstekt havabbor 
serveres med villris, løyrom beurre blanc, og brokkoli
Allergener: melk, fisk, og sulfitt

Norsk gårdsand à l’orange med maiskompott
serveres med grønn asparges og bakte poteter
Allergener: melk

Dagens rett
Vennligst spør din servitør om dagens rett

Skaldyrsplateau
kan bestilles på tre dagers forvarsel


AVRUNDING AV MÅLTIDET


Sjokoladefondant  
serveres med vaniljerømmeis
Allergener: melk, egg, og gluten av hvete

Skogsbærsalat
serveres med hvit sjokolade sorbet og krokant
Allergener: melk og mandler

Ostetallerken 
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød
Allergener: melk, valnøtter, hasselnøtter, og gluten av rug og hvete

Sett sammen din egen 3-rettersmeny 495,-
Sett sammen din egen 5-rettersmeny 675,-

Alle våre urter kommer fra egen hage.

Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00