Restaurant

på Oustøen

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 48 15 07 02 / 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.

MENY
Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover. Menyen endres med jevne mellomrom.


SMÅRETTER


Spicy blåskjell
med kokosmelk og koriander
serveres med brød og smør

 

Vitello tonnato 
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola, serveres med brød

 

OCC rekesmørbrød 
serveres med dillmajones, salat og kokt egg

 

Pannestekte torsketunger
serveres med ertepuré, bacon, og syltet hodekål

 

Dagens suppe
Vennligst spør din servitør om dagens suppe

 

Brød & aioli

 

 


HOVEDRETTER


Angusburger av norsk storfe   
med bacon, Cheddar, coleslaw, syltet agurk,
serveres med pommes frittes og aioli

 

Stekt villkveite
med gresskarpuré og spinat
serveres med villris, blåskjellsaus

 

Lammecarré
med ratatouille bakte poteter
serveres med rosmarinsaus

 

Dagens rett
Vennligst spør din servitør om dagens rett

 

Skaldyrsplateau
kan bestilles på tre dagers forvarsel


NOE GODT TIL AVSLUTNING


Sorbettallerken 
serveres med friske bær

 

Kaiserschmarrn med eplekompott 
serveres med vaniljeis

 

Ostetallerken  
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød

Sett sammen din egen 3-rettersmeny
Sett sammen din egen 5-rettersmeny

Alle våre urter kommer fra egen hage.

Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00