Restaurant

på Oustøen

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 48 15 07 02 / 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.

MENY

Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i perioden 27. april til 19. mai. Menyen endres etter denne perioden, og vil bli oppdatert her på websiden.

Småretter

  • Gratinert lakseloin med urterkrem og lakserogn, serveres med grønn salat og brød
  • Vitello tonnato
  • Lite rekesmørbrød
  • Affetati misto
  • Salat med spekeskinke og bakte grønnsaker, spirer, balsamico og sennepsdressing, serveres med brød (gluten av hvete)
  • Kremet skaldyrsuppe med hummerhale og kamskjell
  • Dagens suppe

Hovedretter

  • Angusburger med bacon, cheddar, tomat og coleslaw, serveres med pommes frites og aioli
  • Stort rekesmørbrød
  • Lam ytrefilet med timiankruste, caponata, stekt polenta og rosmarinsaus
  • Skinstekt torskfilet med squash og grillet paprikasaus, serveres med bakte poteter
  • Spaghetti Carbonara
  • Dagens rett

Avrunding av måltidet

  • Creme brule
  • Rhabarbra terte med egen sorbet
  • Ostetallerken

Alle våre urter kommer fra egen hage.

Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00

 

© 2019 - Opphavsrett: occ.no

Lukk