Restaurant

på Oustøen

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 67 83 23 83

Fra 1 oktober vil restauranten stenge ved mørkrets frembrudd dersom vi ikke har reservasjoner.

MENY
Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover.


SMÅRETTER

 

OCC sitt rekesmørbrød
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete

 

Dagens suppe
Vennligst spør din servitør om dagens rett med

 

Brød & aioli
Allergener: egg, sennep, og gluten av hvete

 


HOVEDRETTER


Angusburger av norsk storfe
med bacon, nøkkelost, salat, løk, sennep, og soppblandning
serveres med pommes frittes og aioli
Kan også fås som vegetarisk alternativ
Allergener: egg, melk sennep, og gluten av hvete

 

Braisert oksekjake med kantareller, jordskokkpuré
serveres med stekt potetkake og tyttebærrødvinssaus
Allergener: melk, egg, gluten av hvete og sulfitt

 

Dagens rett
Vennligst spør din servitør om dagens rett

 

Skaldyrsplateau
kan bestilles på tre dagers forvarsel


NOE GODT TIL AVSLUTNING

 

Dagens dessert:
Vennligst spør din servitør om dagens rett

 

Ostetallerken
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød
Allergener: melk, valnøtter, hasselnøtter, og gluten av rug og hvete

 


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00