Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen
Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).
Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.
E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 48 15 07 02 / 67 83 23 83
Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.
MENY
Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover. Menyen endres med jevne mellomrom.
SMÅRETTER
Spicy blåskjell
med kokosmelk og koriander
serveres med brød og smør
Vitello tonnato
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola, serveres med brød
OCC rekesmørbrød
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Pannestekte torsketunger
serveres med ertepuré, bacon, og syltet hodekål
Dagens suppe
Vennligst spør din servitør om dagens suppe
Brød & aioli
HOVEDRETTER
Angusburger av norsk storfe
med bacon, Cheddar, coleslaw, syltet agurk,
serveres med pommes frittes og aioli
Stekt villkveite
med gresskarpuré og spinat
serveres med villris, blåskjellsaus
Lammecarré
med ratatouille bakte poteter
serveres med rosmarinsaus
Dagens rett
Vennligst spør din servitør om dagens rett
Skaldyrsplateau
kan bestilles på tre dagers forvarsel
NOE GODT TIL AVSLUTNING
Sorbettallerken
serveres med friske bær
Kaiserschmarrn med eplekompott
serveres med vaniljeis
Ostetallerken
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød
Sett sammen din egen 3-rettersmeny
Sett sammen din egen 5-rettersmeny
Alle våre urter kommer fra egen hage.
Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.
Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00