Restaurant

på Oustøen

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid i vakre omgivelser på Oustøen

Vår restaurant er åpen for klubbens medlemmer og deres gjester. Ankomst med ferge eller privatbåt (reserverte båtplasser).

Da vi er en liten restaurant med beliggenhet på en øy, ber vi selskaper på over 4 personer om å bestille bord. Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant, det sikrer et smidigere måltid.

E-post: restaurant@occ.no
Tlf: +47 48 15 07 02 / 67 83 23 83

Kjøkkenet åpner kl. 11.30 og stenger kl. 22.00 mandag-lørdag,
søndager stenger kjøkkenet kl. 21.00.

MENY

Vår kjøkkensjef Moritz Drechsel kan friste med følgende retter i tiden fremover. Menyen endres med jevne mellomrom.

Småretter

Konfitert ishavsrøye
med agurk pasjonsfrukt soya og løyrom serveres med brød

Vitello tonnato                              
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus, parmesan, kapers og ruccola, serveres med brød

Flambert lakseloin sashimi                           
servert med avocadokrem, mango asiatisk salat og granatepler

Lite rekesmørbrød                              
serveres med dillmajones, salat og kokt egg

Affettati misto
et utvalg av spekemat, salami og oster
serveres med dansk rugbrød og hjemmelaget tilbehør

Tims Gambas al Pil Pil med chili og hvitløk          
serveres med brød og salat

Kremet fiskesuppe med havets delikatesser
serveres med brød

Dagens suppe,
serveres med brød


Hovedretter

Nacho burger av norsk storfe                      
med, bacon, Cheddar, tomatsalsa, jalapeños og guacamole
serveres med pommes frittes og aioli

Stort rekesmørbrød                                            
serveres med dillmajones, salat og kokt egg

Grillet entrecôte
serveres med maiskrem,

Stekt piggvar
serveres med gulrotpuré, grøn asparges, villris og kremet blåskjellsaus

Tagliatelle med andelever, pancetta brokkoli og Parmesan

OCC Club Sandwich
Surdeigsbrød fra Samson med kylling, bacon, tomat, avokado og sennepsdressing

Dagens rett

Skaldyrsplateau
kan bestilles på to dagers forvarsel


Avrunding av måltidet

Rabarbra, rabarbra, rabarbra                      
variasjon av rabarbra med sorbet og ragu, crumble og marengs, og mascarponeis

Panna Cotta Crema
servert med bringebær og sjokolade

Ostetallerken
serveres med hjemmelaget tilbehør og dansk rugbrød

 

Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.


Åpningstider
Hverdager: kl. 08.30 – 23.00
Lørdager: kl. 08.30 – 23.00
Søndager: kl. 08.30 – 22.00

 

© 2019 - Opphavsrett: occ.no

Lukk