Damedagen

Damene 030920

Rediger

Damene i OCC møtes til en golfrunde hver torsdag gjennom sesongen, med pause i juli. Vi er ca. 40 medlemmer. Vi spiller ut 10.45 presis og fordeler oss med tre i hver ball. For at alle skal få anledning til å bli bedre kjent med hverandre, trekker vi hvem som skal gå sammen.

Det betales en engangsavgift på kr. 300 ved sesongstart til OCC Damedag konto 1503.60.12606 i DNB. (Dette er en konto for Damedagen registrert under OCC sitt organisasjonsnummer). Kontingenten går til premier og sosial felles hygge.

Summen av de tre beste rundene gir grunnlag for å kåre sesongens vinner av ”Ladies Cup”. Premien er et vandrefat som er gitt av Christen Undrum. Det viktigste er å delta og ha en hyggelig runde, resultatene kommer i andre rekke.

Premieutdelingen foregår kl. 15.30. Avgang med fergen blir fast kl.15.45. Vi vil også denne sesongen legge vekt på å lære regler samt unngå sakte spill.

Damekomiteen arrangerer i tillegg til de faste torsdagsturneringen, fire spesialturneringer som ikke teller for det sammenlagte resultatet (se terminlisten). Vi går tilbake til en klasse og premie til de 3 beste.

Det har vært mye de samme damene som møter opp, og det er naturligvis veldig hyggelig, men vi ønsker at flere medlemmer deltar. Alle OCC-medlemmer, nye og gamle, er hjertelig velkommen. Møt opp på torsdager enten med egen båt eller med 10-fergen fra Bruksveien på Snarøya.

Vil du vite mer, eller har gode forslag, ta kontakt med oss på mail: damedag@occ.no

Vennlig hilsen damekomiteen

 

2020-09-07

catherinelemarechal