Oustøen Country Club søker sous chef / kokk 


Oustøen Country Club søker sous chef / kokk
 


Sesongstilling
 


Tiltredelse: Etter avtale – april / mai 2022
 


Oustøen Country Club søker etter en engasjert og motivert kokk som har lidenskap for mat.
 

Du har erfaring med høy kvalitet og trives med å jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo. Vi trenger god struktur og god kommunikasjon både innad i kjøkken-teamet og med resten av staben i klubben. Din lidenskap er kortreist, kreativ mat laget fra bunnen! 

Vi ønsker oss deg som kan friste med mange spennende og velsmakende retter, så her kan våre medlemmer og gjester nyte god mat og godt drikke. 

Vi har laget om du er rett person! 

 

Ansvarsområder / arbeidsoppgaver 

Arbeidet består i å planlegge og gjennomføre alt fra enkle lunsjretter / golfkro-mat til finere 3-5 retters middager.  

Sous chef / kokk rapporterer til kjøkkensjef og samarbeider tett med ham.  

Arbeidet gjennomføres både i team og i vakter alene.
Klubben driver både servering av frokost, lunsj og middager, større og mindre selskaper og noe catering. 

 

Ønskede kvalifikasjoner 

Gjerne med fagbrev, men personlighet og tidligere erfaringer vektlegges vel så mye. 

Trygg i din rolle og liker ansvar i et hektisk arbeidsmiljø. 

Gode engelsk- og norskkunnskaper, eller annet skandinavisk språk 

Effektiv, strukturert, motiverende og pålitelig 

Evne til raskt å tilegne deg ny kunnskap og formidle videre til andre 

Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, internt og eksternt 

 

Personlige egenskaper 

Lidenskapelig interesse for mat 

Omgjengelig væremåte og ordenssans 

Kreativ og med blikk for detaljer 

Et engasjement og “drive” for å skape en flott mat reise for våre medlemmer og gjester sammen med dine kollegaer. 

Evnen til å se det lille ekstra som skal til for at våre medlemmer og gjester skal være fornøyde 

Positiv, engasjert og serviceinnstilt “det skulle bare mangle”- holdning! 

  

Vi kan tilby deg 

Et raust og engasjerende arbeidsmiljø med en ung og ambisiøs personalgruppe. 

En unik, morsom, utfordrende og varierende arbeidsplass 

Muligheter for faglig og personlig utvikling. 

Gode og engasjerte ledere 

Konkurransedyktig lønn og har også bolig og golf dersom du har behov for det! 

 

Ta kontakt med oss i dag for en prat.  

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til admin leder, Marielle Samuelsson  

Eller – send en CV og følgebrev til admin leder, Marielle Samuelsson – epost: 

occ@occ.no 

 

 

 

Om arbeidsgiveren 

Oustøen Country Club (OCC) har en av landets flotteste golfbaner med hotell/klubbhus med 11 rom og førsteklasses restaurant. Klubben har 800 aktive medlemmer og adkomst til Oustøen er via klubbens ferge eller privat båt. Klubben skreddersyr arrangementer for medlemmer og bedrifter, som passer for enhver anledning. Kjernen i klubbens “social golfing” finner du på hull 19, intimt mellom tunet fra tidlig 18-hundretall. Terrassen er klubbens naturlige samlingspunkt og det er ofte et yrende liv der, både før og etter en runde. 

 

Oustøen Country Club søker sous chef / kokk