Oustøen Country Club søker kjøkkensjef

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Søknadsfrist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Tiltredelse: Etter avtale

Sted: Oustøen, Hans Haagensens vei 79, 1367 Snarøya

 

Oustøen Country Club søker kjøkkensjef som begeistrer

Etter 5 år har vår kjøkkensjef valgt å forfølge andre drømmer – vi søker hans etterfølger!

Du har erfaring med høy kvalitet og trives med å jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo. Vi trenger god struktur og god kommunikasjon både innad i kjøkken-teamet og med resten av staben i klubben. Din lidenskap er kortreist, kreativ mat laget fra bunnen!

 

Vi ønsker oss deg som begeistrer og engasjerer med din entusiasme og tilstedeværelse.

Vi ønsker oss deg som kan friste med mange spennende og velsmakende retter, så her kan våre medlemmer og gjester nyte god mat og godt drikke.

Vi ønsker oss deg som ser for deg et langsiktig arbeidsforhold hos oss.

Vi har laget om du er rett person!

Vi tilbyr god lønn og har også bolig og golf dersom du har behov for det!

 

Du vil være ansvarlig for drift av kjøkkenet. Bestillinger, vaktlitster, matkontroll og være delaktig i nye ansettelser. Du bør ha erfaring fra liknende stilling eller erfaring som soussjef/assisterende kjøkkensjef.

 

Ansvarsområder / arbeidsoppgaver

  • Ansvar for den daglige driften av kjøkken
  • Bemanning og planlegging av vaktlister
  • Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell i avdeling/avdelinger.
  • Kvalitetssikring av produksjon og service i kjøkkenavdeling
  • Meny og konseptutvikling
  • Delaktig i planlegging av arrangementer i samarbeid med restaurantleder
  • Være en aktiv del av den operasjonelle ledergruppen
  • Etablere og vedlikeholde internsystemer i henhold til gjeldende forskrifter og interne systemer. Herunder matsikkerhet, matsvinn, IK mat/HACCAP
  • Oppfølging av leverandører og leveranser
  • Varekost/kalkyler samt varetelling.
  • Aktivt jobbe for redusering av matsvinn

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Gjerne erfaring fra lignende leder- og kjøkkensjef stillinger, men personlighet og tidligere erfaringer vektlegges vel så mye.
  • Trygg i din lederrolle og liker ansvar i et hektisk arbeidsmiljø
  • Gode engelsk- og norskkunnskaper, eller annet skandinavisk språk
  • Effektiv, strukturert, motiverende og pålitelig
  • Evne til raskt å tilegne deg ny kunnskap og formidle videre til andre
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, internt og eksternt
  • Relevant skole er et pluss, men tidligere erfarenhet og opparbeidet kunnskap vektlegges vel så mye

 

Personlige egenskaper

  • Lidenskapelig interesse for mat generelt
  • Stort interesse for mattrender
  • Omgjengelig væremåte og ordenssans
  • Kreativ og med blikk for detaljer
  • Et engasjement og «drive» for å skape en flott mat reise for våre medlemmer og gjester sammen med dine kollegaer.
  • Evnen til å se det lille ekstra som skal til for at våre medlemmer og gjester skal være fornøyde
  • Positiv, engasjert og serviceinnstilt «det skulle bare mangle»- holdning!

 

Vi kan tilby deg

  • Et raust og engasjerende arbeidsmiljø med en ung og ambisiøs personalgruppe.
  • En unik, morsom, utfordrende og varierende arbeidsplass
  • Muligheter for faglig og personlig utvikling.
  • Muligheter å påvirke og videreutvikle OCCs konsept
  • Gode og engasjerte ledere
  • Konkurransedyktig lønn

 

Om arbeidsgiveren

Oustøen Country Club (OCC) har en av landets flotteste golfbaner med hotell/klubbhus med 11 rom og førsteklasses restaurant. Klubben har 800 aktive medlemmer og adkomst til Oustøen er via klubbens ferge eller privat båt. Klubben skreddersyr arrangementer for medlemmer og bedrifter, som passer for enhver anledning. Kjernen i klubbens «social golfing» finner du på hull 19, intimt mellom tunet fra tidlig 18-hundretall. Terrassen er klubbens naturlige samlingspunkt og det er ofte et yrende liv der, både før og etter en runde. Se mer om OCC på www.occ.no

 

Ta kontakt med oss i dag for en prat. Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til daglig leder.

 

Daglig leder: Derek Crawford

Epost: drc@occ.no

Tlf: +4792219976