Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
480 Kr
Kamskjell med vitvinsaus
Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
480 Kr
Disse to meny elementene er hentet fra siden /posts/meny-rett1
IndrefiletFrisk salat med indrefilet og rugbrød. Rent svinekjøtt er både magert og delikat, og det blir en riktig hverdagsfest når vi setter det på menyen i dag.
SkalldyrSalaten er enkel med blomkål og salatblader toppet med ferske Gundereker fra Son og sjøkreps. Det er parmesansausen med hvitløk, chili, urter og fløte som overrasker og gjør denne salaten eksepsjonelt god.
Inserts with XYZ PHP id snippets: PID & ID PAGES 15819 praktiske-opplysninger/c-views
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
IndrefiletFrisk salat med indrefilet og rugbrød. Rent svinekjøtt er både magert og delikat, og det blir en riktig hverdagsfest når vi setter det på menyen i dag.
Meny-rett1 | Meny-rett1 66801/Reset to 56748
Oppfølging etter golfkurset| Kurs1
Ressurser for Tekna
Takk for at du var med Tirsdag 30 Nov. Alle dokumentene fra kurset kan nedlastes herunder
IndrefiletFrisk salat med indrefilet og rugbrød. Rent svinekjøtt er både magert og delikat, og det blir en riktig hverdagsfest når vi setter det på menyen i dag.
PDF
Slider16
Meny
Restaurant2: 53411 › [ Code-Item1 ]
Kamskjell med vitvinsaus
Boris' skalldyrsrett
Kamskjell & røye Kapers, dill og Kamskjellskum, servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Kamskjellene renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.