Nyheter 22.07.22

Da vi nærmer oss slutten av sommerferien har vi allerede startet forberedelsene til høstsesongen. Les videre for mer informasjon om nye menyer i restaurant, proshop og klubbturneringer i august…

 

RESTAURANT
Vår kjøkkensjef, Achilles, har sammen med restaurantsjef Eddie satt sammen en spennende norsk/gresk-inspirert kveldsmeny for august. Menyen vil være tilgjengelig lørdag-torsdag med fredager forbeholdt vår tradisjonelle italienske aften. Menyendringen innebærer at kjøkkenet vil være stengt mellom lunsj- og kveldsmenyen (lørdag-torsdag kl. 1600-1700) for å gjøre oss i stand til å yte en smidig kveldsservice for medlemmer og deres gjester.

 

Åpningstider

lør-tors
lunsjmeny 1130-1600
kveldsmeny 1700-2200 (se her)

fre
lunsjmeny 1130-1600
italiensk aften 1600-2200

 

Ved alle klubbturneringer vil kjøkkenet være åpent (kl. 1130-2200) med turneringsmeny hele dagen.

 

OCC RETNINGSLINJER
Vi vil at medlemmer og deres gjester skal trives på OCC og oppleve maksimal glede av oppholdet her. Vi har en unik og fantastisk klubb som er blitt mer og mer ettertraktet. Vi har fått mange nye medlemmer de senere årene, og besøket på både bane og klubbhus har økt betraktelig. Derfor er det ekstra viktig at alle følger våre retningslinjer. Medlemmer har ansvar for at deres gjester er innforstått med etikettereglene våre. Vi forventer stor trafikk i august og ber deg ta hensyn til klubbens regler og til andre medlemmer. Les mer om klubbens retningslinjer her.

 

PROSHOP
Proshopen er flyttet til låven og Walter har et stort utvalg av logoprodukter inkludert klubbens unike ‘Members Only 1965’ kolleksjon.

 

 

Hvis Walter ikke er tilgjengelig kan du alltid spørre i kiosken om du ønsker å kjøpe noe. Husk at vi til enhver tid har golfballer og hansker i kiosken

 

KLUBBTURNERINGER
Delta i OCC klubbturneringer og bli kjent med andre medlemmer. Det kan til og med hende du treffer noen du synes det er hyggelig å spille golf sammen med!

 

Kommende turneringer i august. Vær oppmerksom på at KM har en shotgun start kl. 1000.

 

6. aug – OCC Scramble – 2 ball
kl. 10.30 – shotgun start
Påmelding: Terrasse

 

13. aug – Klubbmesterskap dag 1
kl. 10.00 – shotgun start
Karna Eigil Poulsens pokal. Individuell Stableford.
Påmelding: turnering@occ.no

 

14. aug – Klubbmesterskap Dag 2
kl. 10.00 shotgun start
Aase Hvinden og Ola Wattnes pokal. Individuell Stableford.
Påmelding: turnering@occ.no

 

27. aug – OCC Scramble
kl. 10.30 shotgun start
Påmelding: Terrasse.

 

Vi ses på øya!

2022-07-25

derekrcrawford