Medlemsinformasjon 29 april

Fore! I morgen er det endelig tid for sesongstart og vi gleder oss veldig til å møte deg på øya igjen!
STATUS BANEN Banen har kommet seg veldig bra den siste uken, Morten åpner opp med 16 grønne sommergreener fra og med i morgen. Hull 11 og 13 trenger litt mere tid, så her vil vi starte med vintergreener de første ukene. Bil er tillat kun på vei.

DUGNAD Fergen vil kjøre første turen klokken 09:00 i morgen og kjører skytteltrafikk til alle har kommet seg over. Dugnaden starter klokken 10, det er ca 45 personer som har meldt ifra at dem kommer på dugnaden. Det er fortsatt plass til flere 😊
OCC KLUBBPORTAL PÅ MOBILTELEFON Registreringsboken og registrerings PC har gått ut av tiden. Disse har blitt erstattet av en mobiltelefon basert klubbportal for innsjekking/registrering av både medlemsspill og gjestespill på banen. Forhåndkjøpte gjestebilletter vil også finnes i klubbportalen. Bruk av OCC registreringsportal på din mobiltelefon før du spiller på banen: Bruk KUN nettleser, Chrome eller Edge på din mobil.
  • Skriv inn app.occ.no
  • Tast ditt mobilnummer – du får tilsendt en 4 sifferet kode på sms.
  • Tast 4 sifferet kode
  • Du er nå logget inn og kan registrere din runde I OCC appen.
  • Under menyen GJESTESPILL finner du dine forhåndskjøpte gjestebilletter.
Mer informasjon om gjestebilletter kommer neste uke. Problemer med å logge in? Spør noen av de ansatte, så vil vi hjelpe deg. Web-siden vil fortsatt bli oppdatert med forventet trafikk kommende uke og banestatus.
RESTAURANT OG KLUBBHUS Vi åpner med en redusert meny frem til at vi har hele kokkteamet på plass. Etter tilbakemeldingen fra medlemsundersøkelsen høsten 2021 vil vi i tillegg tilvåre klassikere – rekesmørbrød, caesar salat og hamburger introdusere omelett og club sandwich til menyen. Vi åpner restauranten klokken 15:00 og minner om våre åpningstider. Vi ses snart! Med vennlig hilsen, Administrasjonen OUSTØEN COUNTRY CLUB
Medlemsinformasjon fra OCC 29 april.pdf

2022-05-20

mariellesamuelsson