Derek er på plass 1. juli

Christian og Derek

Vi ønsker Derek Russell Crawford hjertelig velkommen som ny Daglig leder på OCC, og gleder oss til å ha deg blant oss.

Vi vil benytte anledningen til å takke Christian Syverstad for den fantastiske innsatsen han har gjort for klubben, både som Styreleder og fungerende Daglig leder til Derek nå er på plass.

Tusen takk fra alle medlemmer og ansatte!
 

Noen ord fra Derek:
 

FORE!

Det er en ære å være daglig leder i Oustøen Country Club. Klubbens ikoniske posisjon i norsk golf begeistrer meg virkelig. Det er den totale opplevelsen som skiller de flotte klubbene fra de gode. Jeg har tatt over et fantastisk team, og jeg ser frem til å forbedre golfkulturen på OCC og levere den beste golfklubbopplevelsen som mulig.
 

I løpet av min tid i Tyrifjord hadde jeg flere tilbud som jeg takket nei til. Jeg elsker stedet. Jeg hadde et utrolig bra lag, og sammen skapte vi en klubbkultur som var at hver golfspiller skulle bli sett uansett hvilket nivå de spiller på, samtidig som vi satte klubben i en god økonomisk posisjon. Beslutningen om å forlate var tøff, men når du får muligheten til å jobbe på den beste golfklubben i landet, blir det et slags vippepunkt.
 

Jeg brenner for golfsporten, og jeg brenner for klubbkultur. Som medlem på flere private klubber selv, elsker jeg å snakke golf med folk som også brenner for spillet. Hvis du har en 36-hcp eller en +3-hcp så kommer min kontordør alltid være åpen.
 

NB!
Jeg er en enkel mann. Speak to me in English, jeg svarer på engelsk. Snakk med meg på norsk, svarer jeg på norsk.
Jeg ser frem til å møte deg snart.
 

Vennlig hilsen

Derek

[passster password=”yes” area=”54147″]

2021-08-14

catherinelemarechal