Derek Crawford blir vår nye daglig leder!

Derek Crawford

Derek Crawford ble den 17. mars ansatt som ny daglig leder for OCC.

Derek er født i 1965 i Glasgow. Han har vært daglig leder på Tyrifjord Golfklubb siden 2010, og vært ansatt der de siste 16 årene. Før det var han i perioden 1992-2005 tilknyttet totalt 7 ulike norske golfklubber som «Head- eller Assistant Professional» og spilte i perioden også på ulike profesjonelle «Tours», herunder European Tour og Asian Tour. Han var i flere år sentral i Scotland National Golf Team.

Derek har en Bachelor of Business Administration, med spesialisering i Markedsføring (1990). Han er også utdannet innen golfklubbledelse i form av en CMAE Club Management Diploma i 2020 (Club Managers Association of Europe), et program som går over flere år.

Det er vår vurdering at Derek er blant de fremste golfklubblederne i landet og at han har gjort en meget god jobb for Tyrifjord Golfklubb. Hans referanser beskriver han bl.a. som faglig sterk, engasjert og arbeidsom – en stayer. God på økonomisk styring og tydelig på prioriteringer. Karismatisk, sosial og flink.

Vi gleder oss til å få ham om bord, noe som vil skje med full tyngde fra 01.07. Selv om vi selvsagt skal klare å bli litt kjent før det ;o)

https://tyrifjord-golfklubb.no/nyheter/klubben/6774/daglig-leder-slutter.

2021-03-25

catherinelemarechal