Banen åpner 1. mai, dugnad og åpningsturnering

Hull 1 OK
Slik verden vurderes nå så føler vi oss trygge på at vi på en god og tillatelig måte kan gjennomføre en fin dugnadslørdag med inntil 56 deltagere. Det ser ut til å bli en flott lørdag, og dugnaden er en lang tradisjon i klubben. Vi har derfor kommet til at vi vil prioritere dette.

Dersom dere vil delta så ber vi dere om å melde fra umiddelbart via mail til marielle@occ.no. Første 56 får delta. Dugnaden blir litt kortere enn tidligere fordi en del ble gjort sist søndag, men vi tenker at vi har arbeid til 56 stk. i en time pluss. Etter dugnad blir det litt mat fra grill og alkoholfri tørstedrikk før vi sier noen ord og heiser flagget. Dernest en 2-manns scramble. De som vil spille må melde seg på i mailen til Marielle og oppgi hvem man vil spille på lag med og evt. hvilke to andre man vil dele flight med. Vi spiller hull 1-9.

Etter turneringen som vil ha shotgun start ca. 12.30 vil banen åpne for normalt spill hull 1-12. Altså ikke vintergreener eller matter mm. Dette vil antagelig være ved 15-tiden. Da åpner også restaurant og hotell for sesongen. Restaurant vil holde åpent til kl. 18 den første uken. Hull 1-12 ser bra ut, men selvsagt er det tidlig – så vi ber om at vi gjør vårt beste for ikke å belaste banen unødig. Green 13 og 17 har fått en medfart som er svært ulik alle andre greener til tross for samme behandling. Dette kan innebære bruk av provisoriske greener her etter hvert som vi åpner alle 18 hull.

Den første uken vil vi bare tillate spill for medlemmer – dette for ikke å belaste områdene for hardt i overgangen til god spiring/vekst. Vi vil minne på klubbens regler som fastsetter inntil 3 gjester pr. medlem pr. dag og maks 3 runder gjestespill for en og samme person i løpet av en sesong! Vi vill vurdere videre åpning resten av banen og for gjester ukentlig og informere om dette i nevnte mailer.

I forhold til Covid-19 restriksjoner så ber vi dere om å oppføre dere som på land, dvs. bruke munnbind innendørs og når dere beveger dere i områder der det er vanskelig å holde 1 m. avstand.
Våre servitører vil også bruke munnbind.

Hilsen oss på øya

 

2021-04-30

catherinelemarechal