Hull 19

på Oustøen

Hull 19

wave2

På OCC er vi opptatt av "social golfing". Terrassen er klubbens naturlige samlingssted både før og etter en runde, eller hvis du bare har lyst på en matbit uten å spille først.

Det er mange muligheter for hygge og samvær på Oustøen. Les mer om dette i seksjonen Arrangementer

En hyggelig stund på terrassen

 

Peisestuen dekket til et festmåltid

 

Vi har 11 koselige rom

 

Magisk stemning nede ved sjøen
Velegnet til selskap, vi kan dekke til 100 personer
OCC_trsp SM

Klubbens «social golfing»

wave2

På Oustøen Country Club er vi opptatt av at det sosiale er vel så viktig som det sportslige. Avslutt gjerne runden med et velsmakende måltid og et glass på vår hyggelige terrasse.

Kjernen i klubbens «social golfing» finner du på hull 19, intimt mellom tunet fra tidlig 18-hundretall, 1. tee og skjermet av den gamle kastanjelunden. Terrassen er klubbens naturlige samlingspunkt, og det er ofte et yrende liv her, både før og etter en runde.

Kjøkkensjefen vår Moritz kan friste med mange spennende og velsmakende retter, så det er absolutt vel verdt å ta turen innom terrassen. Her kan våre medlemmer og gjester nyte god mat og godt drikke til riktige priser helt til solen går ned. Mange velger en kveld her i hyggelig lag, og være en del av klubben, uten å ha tatt i køllene den dagen.

Hull 19 har inntil 90 plasser, derav 30 under tak. Det er også hyggelig å sitte inne ved en av peisestuene, skulle det bli litt kaldt ute.