Hull 19

på Oustøen

Klubbens «social golfing»

wave2

På Oustøen Country Club er vi opptatt av at det sosiale er vel så viktig som det sportslige. Avslutt gjerne runden med et velsmakende måltid og et glass på vår hyggelige terrasse.Kjernen i klubbens «social golfing» finner du på hull 19, intimt mellom tunet fra tidlig 18-hundretall, 1. tee og skjermet av den gamle kastanjelunden.Terrassen er klubbens naturlige samlingspunkt, og det er ofte et yrende liv her, både før og etter en runde, eller hvis du bare har lyst på en matbit uten å spille først.

Kjøkkenteamet kan friste med mange spennende og velsmakende retter, så det er absolutt vel verdt å ta turen innom terrassen. Her kan våre medlemmer og gjester nyte god mat og godt drikke til riktige priser helt til solen går ned. Mange velger en kveld her i hyggelig lag, og være en del av klubben, uten å ha tatt i køllene den dagen.

Hull 19 har inntil 90 plasser, derav 30 under tak. Det er også hyggelig å sitte inne ved en av peisestuene, skulle det bli litt kaldt ute.

Det er mange muligheter for hygge, samvær og festligheter på Oustøen. Les mer om dette i seksjonen Arrangementer lenger nede.

OCC_trsp SM
En hyggelig stund på terrassen

 

Peisestuen dekket til et festmåltid

 

Vi har 11 koselige rom

 

Magisk stemning nede ved sjøen
Velegnet til selskap, vi kan dekke til 100 personer

Arrangementer

på Oustøen

Oustøen er også et unikt sted for ditt neste arrangement

wave2

Oustøen Country Club er en sjelden perle i Oslofjorden, og vi kan skreddersy arrangementer som passer for enhver anledning, det være seg privat eller for din bedrift. Her kan du få en unik opplevelse hele året, kun minutter fra Oslo sentrum og i fredelige omgivelser.

  • Servering/middag opp til 100 personer
  • Spillerett på banen
  • Greenfeebilletter
  • Små og store turneringer
  • Profilering
  • Konfirmasjon
  • Seminarerer/møterom
  • Hotell/overnatting

 

Dagens - copy
Dagens
RESTAURANT
DAGENS
MIDDAG 1
Restaurant
TERRASSE
previous arrow
next arrow
Dekket til fest 3 060714

Her er et eksempel på oppsett i låven

Det finns mange muligheter

Vi har flere alternativer for ditt arrangement. Vi kan dekke opp i selve klubbhuset (i hovedstuen eller i peisestuen), i låven eller i Smia, nede ved sjøen. Vi tilbyr også overnatting, 11 rom i klubbhuset og 5 rom ved Smia.

Kontakt

Send en mail til administrasjonen for tilbud.

occ@occ.no
+47 67 83 23 80