Damedagen

Damene på OCC

Damedagen1B

Damene på OCC møtes til en golfrunde hver torsdag gjennom sesongen, med pause i juli. Vi er ca. 40 medlemmer, vi spiller ut kl. 10.45 presis og fordeler oss med tre i hver ball. For at alle skal få anledning til å bli bedre kjent med hverandre, trekker vi hvem som skal gå sammen.

Vi håper på flere medlemmer og ber deg om å fortelle andre medlemmer i OCC om damedagen. Alle OCC medlemmer, nye og gamle, er hjertelig velkommen.

Det betales en engangsavgift på kr. 300 ved sesongstart til OCC Damedag konto 1503.60.12606. Kontingenten går til premier og sosial felles hygge.

Summen av de fire beste rundene gir grunnlag for å kåre sesongens vinner av Ladies Cup. Premien er et vandrefat som er gitt av Christen Undrum. I tillegg er det premieutdeling etter hvert spill.

 

 

 

Premieutdelingen foregår kl. 15.30. Avgang med fergen blir fast kl.15.45. Vi vil også denne sesongen legge vekt på å lære regler samt unngå sakte spill.

Damekomiteen arrangerer i tillegg til de faste torsdagsturneringene, fire spesialturneringer som ikke teller for det sammenlagte resultatet (se terminlisten). Vi går tilbake til en klasse og premie til de 3 beste.

DAMENE1

Det har vært mye de samme damene som møter opp, og det er naturligvis veldig hyggelig, men vi ønsker at flere medlemmer deltar. Alle OCC-medlemmer, nye og gamle, er hjertelig velkommen.

Møt opp på torsdager enten med egen båt eller med 10-fergen fra Bruksveien på Snarøya.

Vil du vite mer, eller har gode forslag, ta kontakt med oss på mail: damedag@occ.no

Vennlig hilsen damekomiteen

Rita Ek +47 997 90 109
Sidsel Pettersen Sæthre +47 920 95 570
Randi Cappelen +47 915 47 919

Damenes siste nytt

Damenes terminliste 2019

Damenes terminliste 2019

Her er terminlisten for torsdagsturneringene 2 mai Åpningsturnering (med "gratis kast og rosa ball") 9 mai Ladies Cup 16 mai Ladies Cup 23 mai Ladies Cup med lunsj terrassen 30 mai Kr. Himmelfarts-turnering 6 juni Ladies Cup med lunsj terrassen 13 juni Ladies Cup 20 juni Ladies Cup sommeravslutning/slag/lunch/middag 27 juni Ladies Cup 1 august Ladies Cup 8 august Ladies Cup 15 august Ladies Cup med lunsj terrassen 22 august Ladies Cup 29 august Ladies Cup 5 september 2 køller og 1 putter lunsj premier 12 september Ladies Cup 19 september Avslutningsturnering (Texas scramble) og generalforsamling med middag ... Les mer
Åpningsturnering 2. mai

Åpningsturnering 2. mai

Bli med på åpningsturneringen 2. mai. Det er en uhøytidelig spilleform, med et gratis kast per hull, og en ekstra rosa ball i hver flight. Vi gleder oss til å komme i gang med en ny sesong. Hjertelig velkommen! Damekomitéen ... Les mer

© 2019 - Opphavsrett: occ.no

Lukk