Restaurant

Velkommen til vår restaurant på Oustøen - Tlf 48 15 07 02

Åpen for klubbens medlemmer og deres gjester.

 

            

Meny

                     

        Forretter

 

Hummerhale og kamskjell                                                        
serveres med grønn asparges, Hollandaisesaus og løjrom
Allergener: skalldyr, fisk, bløtdyr, egg og melk
179,-


Vitello tonato                                                                          
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola 
Allergener: fisk og melk
165,-                                                                            

 

Lite rekesmørbrød        
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete

140,-

 

Asiasalat                                                                                
serveres med laks- og tunfisk sashimi,
mango, vårløk, avokadokrem, koriander og ponzudressing 
Allergener: fisk, soya, melk 
169,-


Kremet fiskesuppe                                                                 
serveres med grønnsaker, persilje og sitron
Allergener: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr og gluten av hvete
129,-


Dagens suppe                                                                           
Vennligst spør din servitør, om dagens suppe

99,-


Hovedretter  

 

Høyryggsburger                                                                      
serveres med bacon, blåmuggost, rødløkskompott, soltørket tomatmajones 
Allergener: egg, melk, sennep, og gluten av hvete
195,- 


Grillet yttrefilét av okse                                                         
serveres med primører, fløtegratinerte poteter og portvinssaus
Allergener: melk, sulfittt
275,-

 

Stort rekesmørbrød                                                                 
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete 
190,-                         


Skinnstekt havabbor                                                              
serveres med spinat og rødbeter, jordskokkpuré og persillecoulis
Allergener: fisk og melk
265,-


Skalldyrspasta                                                                        

med scampi, reker, blåskjell, ferske erter, dill og sitron
Allergener: skalldyr, bløtdyr, melk og gluten av hvete
189,-


Kremet fiskesuppe                                                                  
serveres med grønnsaker, persille og sitron
Allergener: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr og gluten av hvete
179,-


Skaldyrsplateau

kan bestilles på tre dagers forvarsel                              


Sett sammen din egen 3-rettersmeny 495,-


Sett sammen din egen 5-rettersmeny 695,-



Noe godt til avslutning 



Sorbé gratiné                                                                        

rabarbrasorbé med mandelkrokan italienskmarengs og tørket bær
Allergener: egg, gluten av hvete, mandler
120,-

 

 

Hjemmelaget pistasjiskrem                                                  

serveres med skogsbærsalat og gresskarkjerneolje
Allergener: melk, egg og pistasj
110,-

 

 

Ostetallerken             

serveres med klassiske tilbehør og dansk rugbrød
Allergener: melk, gluten av rug og kan inneholde spor av nøtter 
159,-  














Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.




    Da vi er en liten restaurant med belligenhet på en øy, ber vi
    selskaper øver 4 personer bestille bord.
    Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant.

    Epost: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Tlf: 48 15 07 02 / 67 83 23 83

    Åpningstider:

    Hverdager: 0830 - 2300

    Lørdager: 0830 - 2300

    Søndager: 0830 - 2200

    Kjøkkenet åpner 11,30 og stenger kl 22,00 mandag-lørdag 

    Søndager stenger kjøkkenet 21,00

    

    Additional information