Restaurant

Velkommen til vår restaurant på Oustøen - Tlf 48 15 07 02

Åpen for klubbens medlemmer og deres gjester.

 

            

Meny

                     

        Forretter


Sverdfisktartar                                                                              

med wonton chips, tabasco, lime og persille
Allergener: fisk

179,-


Vitello tonato                                                                          
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola 
Allergener: fisk og melk
165,-                                                                            

 

Lite rekesmørbrød        
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete

155,-


Affettati misto
et utvalg av spekemat, salami og oster
serveres med dansk rugbrød og hjemmelaget tilbehør
Allergener: egg, melk, sennep, gluten av hvete og rug 

179,-/340,-  


Spicy glassnudelsalat med strimlet indrefilét av okse
serveres med løpstikke, thaibasilikum og cashewnøtter
Allergener: cashewnøtter, soya og fisk

189,-


Dagens suppe                                                                           
Vennligst spør din servitør om dagens suppe

109,-


Hovedretter  

 

Angusburger av norsk storfe
med bacon, Västerbottensost, pærechutney og syltet rødkål,
serveres med pommes frittes og aioli 
Allergener: egg, sulfitt, gluten av hvete og sennep'
195,-


(Dry aged) yttrefilét av norsk storfe
serveres med grillet pastinakk og gulrot, myk polenta og rødvinssaus
Allergener: melk og sulfitt
315,-

 

Stort rekesmørbrød                                                                 
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete 
195,-                         


Saltimbocca av norsk breiflabb
serveres med cannellinibønner, velouté og bakte poteter
Allergener: fisk, melk og gluten av hvete 
275,-


Risotto med salsicca
serveres med soltørket tomat, erter og Parmesan
Allergener: melk, og sulfitt
189,-


Kremet blåskjell med grønnsaker, persille og sitron
serveres med brød
Allergener: skalldyr, melk og gluten av hvete
169,-


Skaldyrsplateau

kan bestilles på tre dagers forvarsel                              





Noe godt til avslutning 



Semifreddo ostekake av Nýr
serveres med stikkelsbær ragu og søte brødkrummer
Allergener: melk, sulfitt og gluten av hvete
129,-

 

Lukket eplekake med epler fra trenings green
serveres med vaniljesabayonne
Allergener: egg, mandler og gluten av hvete
119,-

 

Ostetallerken
serveres med klassiske tilbehør og dansk rugbrød
Allergener: melk, gluten av rug og kan inneholde spor av nøtter 
159,-  


Sett sammen din egen 3-rettersmeny 495,-


Sett sammen din egen 5-rettersmeny 695,-


Dette gjelder kun for opp til 7 personer


Alle våre urter kommer fra egen hage













Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.




    Da vi er en liten restaurant med belligenhet på en øy, ber vi
    selskaper øver 4 personer bestille bord.
    Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant.

    Epost: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Tlf: 48 15 07 02 / 67 83 23 83

    Åpningstider:

    Hverdager: 0830 - 2300

    Lørdager: 0830 - 2300

    Søndager: 0830 - 2200

    Kjøkkenet åpner 11,30 og stenger kl 22,00 mandag-lørdag 

    Søndager stenger kjøkkenet 21,00

    

    Additional information