Restaurant

Velkommen til vår restaurant på Oustøen - Tlf 48 15 07 02

Åpen for klubbens medlemmer og deres gjester.

 

            

Meny

                     

        Forretter


Sashimi av FrøyaLakseloins                                                   
servert med avokado- og wasabikrem, asiatisk råkost og vår egen ponzusaus       
Allergener: fisk, soya og melk

169,-


Vitello tonato                                                                          
finskåret kalvekjøtt med tunfisksaus,
Parmesan, kapers og ruccola 
Allergener: fisk og melk
169,-                                                                            

 

Lite rekesmørbrød        
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete

155,-


Affettati misto
et utvalg av spekemat, salami og oster
serveres med dansk rugbrød og hjemmelaget tilbehør
Allergener: egg, melk, sennep, gluten av hvete og rug 

179,-/340,-  


Ceasarsalat
Romanosalat, bacon Parmesan ceasardressing og krutonger
Allergener: gluten av hvete, fisk, melk, sennep og egg
159,-


Kremet fiskesuppe
med blåskjell, grønnsaker, reker og dagens fangst
Allergener: melk, fisk, bløtdyr, skalldyr og gluten av hvete
149,-


Dagens suppe                                                                           
Vennligst spør din servitør om dagens suppe

109,-


Hovedretter  

 

Angusburger av norsk storfe
med trøffel-bacon aioli, Cheddar, og rødløkskompott
serveres med pommes frittes
Allergener: egg, sulfitt, gluten av hvete, sennep og melk
195,-


Dåhjort
serveres med jordskokkpuré, rødkål, stekte poteter og kirsebær aigre doux 
Allergener: melk sulfitt, 
295,-

                       

Stekt steinbitfilét fra Sør-Trøndelag
serveres med purreløk, skogsoppragu og potetpuré
Allergener: fisk, melk og gluten av hvete
265,-


Stort rekesmørbrød                                                                 
serveres med dillmajones, salat og kokt egg
Allergener: egg, sennep, skalldyr og gluten av hvete 
195,-   


Fersk tagliatelle
serveres med kyllingconfit, portabellosopp, og rosmarin
Allergener: melk,
195,-


Skaldyrsplateau

kan bestilles på tre dagers forvarsel                              





Noe godt til avslutning 



Nougatmousse
serveres med plommekompott og kanelstang
Allergener: melk, sulfitt og gluten av hvete og hasselnøtter
129,-

 

“Apfelstrudel” med epler fra trenings green
Velg mellom vaniljesaus, vaniljeis, eller pisket krem
Allergener: egg, mandler, gluten av hvete og melk
119,-

 

Ostetallerken
serveres med klassiske tilbehør og dansk rugbrød
Allergener: melk, gluten av rug og kan inneholde spor av nøtter 
159,-  


Sett sammen din egen 3-rettersmeny 495,-


Sett sammen din egen 5-rettersmeny 695,-


Dette gjelder kun for opp til 7 personer


Alle våre urter kommer fra egen hage













Selskapslokale, kurs- og konferanserom i låven.




    Da vi er en liten restaurant med belligenhet på en øy, ber vi
    selskaper øver 4 personer bestille bord.
    Selskaper på 8 personer og over anbefales å bestille meny i forkant.

    Epost: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Tlf: 48 15 07 02 / 67 83 23 83

    Åpningstider:

    Hverdager: 0830 - 2300

    Lørdager: 0830 - 2300

    Søndager: 0830 - 2200

    Kjøkkenet åpner 11,30 og stenger kl 22,00 mandag-lørdag 

    Søndager stenger kjøkkenet 21,00

    

    Additional information