OCC kommende uke - meldte og planlagte aktiviteter

Følgende aktiviteter er planlagt på OCC/klubben kommende uke:

Mandag 24. - søndag 30. juli.

Ingen planlagte aktiviteter denne uken.


Pinseturnering med 76 deltakere - juniorene herjet!

Ikke mindre enn 76 medlemmer fylte banen i strålende vær til pinsens bestball-turnering.Vel kom det en skur under runden, og når banen ble fylt opp med ytterligere 40 spillere tok det sin tid før flokken var tilbake i klubbhuset og entret terrassen for premieutdeling.
Brødrene Boudwijn og Sverre Tveitan dro i land seieren med 47 poeng. Det ble tett og jevnt om resten av pall-plassene med tre lag på 43 poeng.

RESULTATERArbeider på banen kommende periode.

Det kommer til å bli utført en god del vedlikehold på fairways i perioden som kommer.  uke som planlagt.

Vi har noen døde områder på fairways, der vi kommer til å torve inn nytt gress. Disse områdene vil dermed raskt bli utbedret og klart til spill.

I tillegg fortsetter arbeidet med finish og detaljer på banen, samtidig som banearbeiderne starter med å ta ned rough og busker på strategiske områder.

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre, men gjøres kun for å få en penere og bedre golfbane, til glede for alle.


Neste turnering - 17. juni, The Fat Trout og sommerfest

Neste turnering er lørdag 17. juni.

Det spilles individuell Stableford, i tillegg til en lagkonkurranse. Shot gun start kl 1100, oppmøte senest 1030. Etter runden er det som vanlig premieutdeling, med et innholdsrikt premiebord :-).

Kl 1900 serveres grillbuffet på terrassen, med middag i partytelt på 1. tee. Deretter er det band og dans til sent på natt.
Til middagen er det påmelding til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , innen 15. juni.

Velkommen!

De som velger å spille noen hull om morgenen må påregne vedlikehold på banen, og kanskje måtte gå av kl 1100 om oppmøtet blir høyt. Det vil som vanlig være muligheter for andre å spille banen etter turneringsstart, og vil få anvist hull når de kommer.

Stiftelses-Cup

Den tradisjonsrike turneringen gikk av stabelen søndag med 34 spillere i feltet.
Spilleformen var Slag med handicap, og mange fikk oppleve hvor brutalt golf kan være.I dameklassen var det handicapet som avgjorde 1. plassen, men tre spillere på 76 slag netto. Benedikte von Krogh slo Catherine Lemaréchal med ett slag! Anne Grete Kværne tok den tredje pallplassen
Jevnt var det også i herreklassen, der både Ole Røste og Sondre Tveitan leverte solide 67-runder netto. Sistnevnte vant turneringen på lavest handicap. Einar Tveit tok tredjeplassen på 71 slag netto, og vant i tillegg bruttopokalen.

RESULTATER


Subcategories

Additional information