Resultater

2017

Torsdag 8 juni ble spilt i grått, ustabilt vær. 10 damer var sporty og stilte til start:

Beste dame ble

Kari Bugge 34 poeng

Nr. 2: Rita Ek - 32 poeng

Nr. 3 Brith Johansson 30 poeng

 

Nok en flott golfdag torsdag 15 juni:

15 damer stilte til start i nydelig vær, 11 leverte scorekort.

Beste dame idag ble nok en gang Kari Bugge ned 35 poeng Nr. 2 ble Brith Johansson Og 3 ble Mette Ystgaard

 

Lengste drive på hull 6 ble vunnet av Kari Bugge som også var nærmest pinnen på hull 16.  Det ble trukket et kort og Randi fikk fine sokker.

Ingen birdies

 

Neste gang

Torsdag 22 blir sommeravslutning

Med scrambleturnering, premieutdeling i members og etterpå middag/vin (ca. 17) Ferge hjem ca. 20.

Velkommen

 

De 5 beste er

Nr. 1 Kari Bugge 102

Nr.2 Bodil Ulring 95

Nr. 3 Brith Johansson 94

Nr. 4 Mette Ystgaard 94 (høyere H.cap)

Nr. 5 Hege Haug 86

For styret

Sidsel

 RESULTATER SESONGEN 2016

1 Rita Ek                         108 poeng
2 Bodil Ullring                 104 poeng
3 Kerstin Wollan              102 poeng 
4 Anka Andresen             101 poeng
5 Anne Mette Salvesen      98poeng

Torsdag 22.9: To køller og en putter var det vi 6 damene spilte med i dag. Beste resultat ble 27 poeng på Anka og Brit A. Bodil kom rett bak med 26 poeng. Eva kom nærmest pinnen. Banen var på sitt beste og været var ganske bra. Det ble en veldig hyggelig siste turnering selv om det var få som møtte opp.

Torsdag 15.9: Avslutningsturnering, Texas Scramble i rekordvarmt septembervær. 6 lag til start og beste lag ble Rita, Anka og Winnie med 63 slag netto. Brith, Ann-Mari og Aud med 64 slag og Bente, Hege og Anne Mette med 65 slag. Årsmøte og middag etterpå samt premieutdeling. Beste dame sammenlagt i 2016 ble Rita Ek med 108 poeng. GRATULERER!!!

   

Torsdag 8.9: Hvilken fantastisk sensommerdag med perfekt golfvær og en flott bane. Bra oppmøte, 21 startende. Dagens vinnere ble Rita med 34 poeng og Anka med 36 poeng. Closest to pin ble Kari og rettest drive ble Inger Anne. Beste lag ble Anka, Anne og Rita med 70 poeng. Birdie på Inger Anne på hull 3. Eva var Lucky losser og vant eplsyltetøy . Rita sikret dermed sammenlagt seieren med 108 poeng. GRATULERER!!!

Torsdag 1.9: Ytterligere en torsdag med fantastisk gofvær og bra oppmøte med 16 startende. Sol og varmt hele dagen og alle spilte raskt slik at vi rakk å sitte ned og ta en prat over litt mat eller drikke innen det var tid for premieutdeling og fergen hjem. Dagens vinnere var Anne Mette med 33 poeng og Bodil med 33 poeng. Closest to pin på hull 9: Anne Mette. Rettest drive på hull 11: Danielle Bjerke. Beste lag: Bodil, Danielle og Kerstin. Birdie på hull 5: Sidsel 

Torsdag 25.8: 15 damer til start med vekslende vær. Anne Mette vant med 32 poeng og Kerstin med 31 poeng. Closest to pin ble Kerstin og rettest drive ble Ann Mari.

Torsdag 18.8: Augustturnering med Fourball Bestball. 21 til start og en fantastisk dag med mye bra golf. Det ble fullstendig kaos ved oppstart, men det gikk seg til, og det ble en hyggelig dag med deilig lunsj etterpå. 1.plass til Winnie og Kerstin med 44 poeng.2.plass til Rita og Brit A. med 39 poeng. 3.plass til Inger og Aud med 38 poeng.

Torsdag 11.8: Strålende golfdag, men våt bane. 13 damer til start. Da siste flight ikke rakk tilbake innen fergen gikk, ble det stress med premieutdelingen og ingen bilder ble tatt. Kerstin vant med 38 poeng og Anne Cecilie med 30 poeng. Closest to pin Catherine og rettest drive Eva. 

Torsdag 4.8: I dag var det oppstart igjen etter opphold i juli. det var kun 5 damer som hadde anledning denne torsdagen. Været var litt usikkert til å begynne med med, men ble bedre og bedre. Dagens vinnere ble Brit A., 33 poeng og Eva, 28 poeng. Kerstin var nærmest pinnen og Bodil hadde rettest drive. Beste lag ble Brit, Kerstin og Bodil på 65 poeng. Ingen birdies i dag.

Torsdag 23.6:  I dag var vi 8 damer som spilte på en strålende golfdag. Det var selveste St-Hansaften. Dagens vinnere var Rita med 30 poeng og Bodil med 35 poeng. Beste lag ble Bodil, Rita og Catherine. Rita hadde retteste drive og Catherine var nærmest pinnen på hull 9. Betty var "lucky looser". Anka fikk birdie på hull 14. 

Torsdag 16.6: Damedagen har utfordret Tirsdagsklubben til Matchplay. Det er satt opp 14 lag, to damer mot to herrer i hver ball. Damene vinner overlegent 5-2. Det er fantastisk flott vær og fine forhold. Middag på klubben etterpå og kake med premieutdeling i Members etterpå. Rita og Sidsel var festkomite og turneringsansvarlig.

Torsdag 9.6: En varm fin dag med mye bra score og 20 damer til start. Vinnere i dag ble Anne H. med 35 poeng og Rita med 38 poeng. Anne var også nærmest pinnen. Elisabeth hadde rettest drive. Nina fikk birdie på hull 14 og Anne Grete var lucky looser og vant syltetøy.Torsdag 2.6: En veldig varm dag. 21 damer til start. Brith J. vant sin klasse med 32 poeng og Aud vant sin klasse med 29 poeng. Walter var der for oss før start og gav tips om rutiner og oppstilling før slag. Torsdag 25.5: Strålende fint vær og banen begynner å bli grønn med bra forhold. Det ble lave score på de 20 damene som var med i dag. Anka vant sin klasse med 33 poeng og Danielle vant sin klasse med 30 poeng. Walter gav oss en leksjon i chipping og bunkerslag.Torsdag 19.5: Første offisielle LC-turnering med 15 til start. Bra vær. Lunsj inne og regelgjennomgang med Walter. Rita vant sin klasse med 36 poeng og Anne Mette vant sin klasse med 33 poeng.Torsdag 12.mai: Åpningsturneringen ble vunnet av Eva, 53 poeng, Rita 53 poeng og Hege 52 poeng. Eva og Anka vant closest og longest. Anne Helene, Grete og Anka vant "Rosa ball" med 46 poeng,                                                                                                                     Torsdag 28.april:  Det ble ikke Ladies Cup pga baneforholdene og kaldt vær. 6 damer møtte sportig opp til en uformell Texas Scramble over 9 hull. Det ble premier til vinnerlaget og nærmest pinnen samt en hyggelig prat ved peisen. Tim hadde tent bål og serverte oss kaffe og kaker. stor takk til ham som også var fergefører i dag.                                                                                            


RESULTATER SESONGEN 2015  

Ledelse i LC (de tre beste resultatene gjennom sesongen):

1. Anka Andresen hcp 11,1 (112 p)   
2 .Bodil Ullring hcp 17,1 (102 p)    
3. Sidsel Sæthre hcp 22,7 (100 p)  
4. Aud Lunde hcp 28,9  (100 p)
5. Inger Ystgaard  hcp19,7  (98 p)  Torsdag 24.september ble en flott dag på golfbanen med Texas scramble, generalforsamling, premieutdeling og middag.Synd at det bare var 8 damer som møtte opp. Det ble satt sammen 2 lag, styret mot Bodil, Brit A, Brith J og Catherine, som vant overlegent med 45 poeng og 7 mottatte slag.

Torsdag 10.september: Endelig en damedag med strålende vær. Forrige torsdag regnet bort. Det var 16 damer som hadde en flott golfdag. De fikk en putteleksjon med Walter før start.

Dagens vinnere ble Brit A. med 32 poeng, Bodil med 31 poeng og Inger med 31 poeng. Closest to pin på hull 9 ble Sidsel og retteste drive på hull 11 ble Brith J. Birdie på Inger på hull 14 og Sidsel på hull 9.

 

Torsdag 27.august: I dag var det 6 modige damer som trosset værmeldingen. De fikk en leksjon med Walter med chipping i oppoverbakke. Allerede ved hull 4 begynte det å bøtte ned. Banen fikk raskt overvann på fairways og greener. Det var nok til at Bodil, Inger, Kerstin og Eva gav opp. Brit A. og Anne-Cecilie ventet litt og fullførte 18 hull. Det vitner om sporty innstilling og at det ikke finnes for dårlig vær til å spille golf. Brit A. vant med 25 poeng og Anne-Cecilie på annen plass med 20 poeng.

                    

Torsdag 20. august: Augustturneringen spilles som best ball/four ball. Vi var 19 damer som hadde en fantastisk dag på golfbanen og det ble spilt mye bra golf. Laget som hadde best score var Anka og Brit A. med 48 poeng. Bente og Lisbeth fikk 47 poeng og Rita og Sidsel fikk 44. poeng. Closest to pin ble Bente og longest drive ble Catherine. Birdie fikk Solveig på hull 9, Brit A. på hull 11 og Bente på hull 18. Etter prisutdelingen ble det en hyggelig felles lunsj på terrassen.

 

Torsdag 13.august:  Det ble en strålende fin damedag med sol og flotte forhold på banen. Synd det ikke kom flere enn 13 damer. Dagens vinner ble Anka med 38 poeng etterfulgt av Bodil med 35 poeng og Brit A. med 34 poeng. Beste lag ble Anka, Eva og Anne Helene med 66 poeng. Closest til Bodil og rettest drive til Anka. Birdies på hull 12 på Brit A. og hull 3,4 og 6 på Anka.

                    

  

Torsdag 6.august: 11 damer til start. Noen var nok skremt av mørke skyer og regn til morgenen, men det kom kun en regnskur på tre hull ellers flotte forhold. Dagens vinner ble Bodil med 35 poeng. Aud med 33 poeng og Hege med 31 poeng. Closes to pin: Kerstin og retteste drive: Anne Helene.  Beste lag: Aud, Bente og Hege. Kari fikk birdie på hull 9. Vi håper på større fremmøte neste torsdag 13.august.

  


Torsdag 18.juni var det St.Hansturnering med middag hos Hege Haug etterpå.Vi var 15 til start, og det var både sol og regn i løpet av dagen.Rita vant vandrefatet med 69 slag netto. De neste plassene gikk til Hege med 72 slag netto, Brit R. og Bodil med 74 slag netto og Brit A. med 75 slag netto. Brit A. vant konkurransen om færrest putter og har antagelig ikke bruk for  premien som gav henne instruksjon med Walter. Ellers var det mange som klarte å bruke færre putter enn Tutta gjorde på  sin masterrunde forrige søndag (35) Longest drive til Anne og closest to pin til Rita.

 


Torsdag 25.juni;10 damer møtte opp til siste LC-runde før sommerferien. Dagens vinner ble Winnie med 37 poeng. 2.plass til Anne med 30 poeng og 3.plass til Eva med 28 poeng. Closest to pin gikk til Anne. 

Torsdag 11.juni: Årets første sommerdag og 20 damer til start. Walther møtte oss med gode tips tips for hvordan chippe, noe som gav resultater, for det ble gode score i dag. Anka fikk 39 poeng, Anne H. 37 poeng og Sidsel 36 poeng. Closest gikk til Anka og retteste drive til Åse. Beste lag fikk 72 poeng og gikk til Anka, Aud og Winnie sammen med Rita, Brith og Sidsel. Kari fikk 2 birdies, Winnie 1 birdie og Anka 1 birdie. Det blir 4 nye fugler på Birdietreet vårt. Velkommen til to nye damer; Anne og Anne- Marie
                            


Torsdag 4.juni: Endelig en torsdag med fint vær og 19 damer møtte opp. Walther stod klar for å gi oss noen putte-tips før start. Dagens vinner ble Anka med 35 poeng tett fulgt av Kerstin med 34 poeng. Brith J. ble nr. 3 med 29 poeng. Closest på hull 9 ble Brit A. og Grete B. vant rettest drive. Beste lag ble Danielle, Bodil og Anka. Birdies på Hege og Anka. Alle ble omtrent likt ferdig på under 4 timer og det er veldig bra.

                                                                                   

Torsdag 28.mai: Kaldt og vått med 8 damer til start og 4 som gjennomførte 18 hull. Merk at evig unge Winnie var den som var mest ivrig på å gjennomføre til tross for regn. Hun vant rettest drive på hull 11. Ingen traff greenen på hull 9 og dermed ingen premie for closest to pin. Anka ble dagens beste med 31p, Kerstin 2.plass med 22 p og Hege på 3.plass med 21p.

         


                       
Torsdag 21.mai: Sesongstart for Ladies Cup. Vinner ble Inger Ystgaard med 37 poeng. Aud Lunde fikk andre plass med 34 poeng og Brith Johansson fikk 3. plass med 32 poeng. Closest på hull 9 ble Anka Andresen og Rita Ek fikk rettest drive på hull 11. Beste ball med de to beste sammenlagte resultatene ble Anka, Anne Mette og Inger med 69 poeng. Det ble 3 birdies: Kerstin på hull 15 og Brith J. på hull 11 og hull 15. De to får dermed en fugl på birdietreet.

  
Torsdag 7.mai:  Åpningsturnering med kast ble vunnet av Kari Bugge. Brith J. ble nr. 2 og Anka nr.3. Det kom 10 damer til start og pga av regn ble det kun spilt 11 hull. Premieutdeling i peisestuen. Rosa ball ble vunnet av Hege, Lisbeth og Kari B. De var de eneste som ikke mistet ballen underveis. Ingen klarte å nå greenen på hull 9 og dermed ingen premie for closes to pin. Anka vant longest drive på hull 6.


   

Additional information